Εγκατάσταση WordPress 3 (Ελληνικό Βίντεο)

09 Φεβ 2011 | Wordpress

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, θα δούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εγκατάστασης ενός wordpress site, σε έναν web server της stigmahost.

Η διαδικασία εγκατάστασης, ενδέχεται να διαφέρει από server σε server, οπότε εάν χρησιμοποιείται κάποιον άλλο πάροχο, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί τους, ώστε να λάβετε τις κατάλληλες οδηγίες πριν προβείτε στην εγκατάσταση του wordpress.

http://www.youtube.com/watch?v=ZxnlYEv0LZQ&feature=player_embedded

Πηγή : ifeed

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια9 Φεβρουαρίου 2011

[…] This post was mentioned on Twitter by Web Resoures.eu, Web Resoures.eu. Web Resoures.eu said: Εγκατάσταση WordPress 3 (Ελληνικό Βίντεο): Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, θα δούμε βήμα βήμα… http://goo.gl/fb/ycand […]
22 Ιουνίου 2011

Καλησπέρα, έχω κατασκευάσει μια σελίδα σε WordPress και θα ήθελα την βοήθεια σου ώστε να μπορούν να υποβάλουν σχόλια στη σελίδα μου. Ευχαριστώ.
22 Ιουνίου 2011

Καλησπέρα.

Αρχικά η σελίδα σου είναι αρκετά καλή από άποψη εικαστικού.

Δύστυχος η τοποθέτηση φόρμας για σχόλια δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση, καθώς θα πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου με αρκετό κώδικα.

Η δημιουργία της φόρμα σχολίων αποτελείτε από δυο τμήματα. Το πρώτο τμήμα είναι η λίστα με τα σχόλια που έχουν κάνει οι χρήστες στη σελίδα σου. Το δεύτερο τμήμα είναι η φόρμα στην οποία οι χρήστες γράφουν το σχόλιο τους.

Για το πρώτο τμήμα μπορείς να διαβάσεις το άρθρο αυτό : WordPress comments list template

Ενώ για τη φόρμα που οι χρήστες γράφουν τα σχόλια τους μπορείς να διαβάσεις το άρθρο αυτό : Function Reference/comment form
sotiris

2 Μαρτίου 2014

Πήγα να προβάλω το βίντεο με το πως ανεβάζουμε ένα site σε WordPress βήμα βήμα, αλλά δεν μου δίνει δικαίωμα να το δω και ας συνδέομαι μου λέει ότι δεν ανήκω στην λίστα. Θα μπορούσες να προσθέσεις το mail μου… έχω αρχίσει, μετά από μια μεγάλη παύση κάποιον χρόνων, να ξανά ασχολούμαι και πραγματικά νιώθω ότι θα μπορούσα να βοηθηθώ πάρα πολύ από από εσένα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
4 Μαρτίου 2014

Γεια σου Σωτήρη.

Για μια ποιο άμεση προσέγγιση του προβλήματος, μπορείς να επισκεφτείς της συζήτηση που αφορά τη μεταφορά WordPress σε Server εδώ : http://www.wordpress-gr.org/forum/security/backup-wordpress-site-t353.html

Σε λίγο καιρό θα δημιουργήσω ένα νέο βίντεο και θα το αναρτήσω εδώ, ώστε να βοηθηθούν όσοι είναι περισσότερο οπτικοί τύποι 🙂


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php