Νέα εμφάνιση για το Web Resources

24 Φεβ 2011 | Γενικά

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Το Web Resources μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, ανανεώθηκε ώστε να είναι ποιο φιλικό για τους χρήστες του. Η αλλαγή είναι σημαντική τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην δομή.

Οι βασικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί είναι δυο. Η πρώτη αφορά το σχεδιασμό και η δεύτερη τη δομή του ιστολογίου.

Το σχεδιαστικό μέρος της ιστολογίου είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο. Έχουμε επιλέξει minimal γραμμές με καθαρά χρώματα που βοηθούν τον αναγνώστη να συγκεντρωθεί στο άρθρο που διαβάζει, χωρίς αυτό να είναι βαρύ και δύσκολο στην ανάγνωση. Κατανοώντας τις ανάγκες τον αναγνωστών μας, σχεδιάσαμε τη νέα εμφάνιση του Web Resources με γνώμονα την ευχρηστία και την ευκολία στη χρήση.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που έχει αλλάξει στο Web Resources είναι δομή του. Ποιό συγκεκριμένα, οι κατηγορίες από 24 έχουν μειωθεί στις 16 και τα άρθρα έχουν κατανεμηθεί μέσα σε αυτές τις κατηγορίες καλύτερα. Η ευκολότερη πλοήγηση στο Web Resources είναι πλέον πραγματικότητα και θεωρούμε πως θα έχετε ποιο άμεσα τα αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php