10 δωρεάν εργαλεία για Web Developers

15 Ιαν 2011 | Εργαλεία

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Fontstruct

Στη συλλογή που ακολουθεί θα σας παρουσιάσω δέκα εύχρηστα και χρήσιμα εργαλεία προγραμματιστές ιστού και ιδιοκτήτες ιστοσελίδων.

Αν είστε προγραμματιστής ιστού αυτά τα δωρεάν εργαλεία θα τα λατρέψετε. Χρησιμοποιώντας τα μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα των προγραμμάτων σας.


Blandt Text Generator


Blandt Text Generator

Blandt Text Generator – Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τυχαίο κείμενο για τις ανάγκες σχεδιασμού των έργων σας.


Adobe Browser Lab


Adobe Browser Lab

Η υπηρεσία Adobe Browser Lab παρέχει στους προγραμματιστές διαδικτύου τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν έλεγχο συμβατότητας των σελίδων τους, μεταξύ των ποιο δημοφιλών περιηγητών διαδικτύου.


Carbonmade


Carbonmade

Με το Carbonmade μπορείτε να διαχειριστείτε το portfolio σας με τη βοήθεια μιας μεγάλης ποικιλίας εργαλείων που σας επιτρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλετε την δουλειά σας.


ColorCombos


ColorCombos

Αυτή η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει του προγραμματιστές διαδικτύου να επιλέξουν και να δοκιμάσουν στα γρήγορα χρωματικούς συνδυασμούς.


CrossBrowserTesting


CrossBrowserTesting

Το Browser Test Center έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει με τον έλεγχο συμβατότητας της σελίδας σας με του περιηγητές διαδικτύου.


Css Type Set


CSS Type Set

Το CSS Type Set είναι μια online γεννήτρια κώδικα CSS για τη μορφοποίηση των κειμένων σας.


Embedit


Embedit

Το Embedit σας επιτρέπει να κάνετε embed αρχεία στην ιστοσελίδα σας.


Feevy


Feevy

Προβάλετε περιεχόμενο από άλλα blogs με την χρήση μόνο ενός HTML tag


Fontstruct


Fontstruct

Το Fontstruct είναι ένα δωρεάν εργαλείο παραγωγής γραμματοσειρών κατασκευασμένο από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης γραμματοσειρών στο Ιντερνέτ, την FontShop.


Gazup!


Gazup

Το Gazup είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικού διαμοιρασμού αρχείων. Με τη χρήση του Gazup, επιτυγχάνετε τον διαμοιρασμό των αρχείων σας τα οποία αποθηκεύονται σε πολλαπλούς διακομιστές ανά τον πλανήτη με αποτέλεσμα να επιτυγχάνετε καλύτερα αποτελέσματα στην ταχύτητα διαμοιρασμού και να εξοικονομείτε bandwidht από τον δικό σας διακομιστή.

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια15 Ιανουαρίου 2011

[…] This post was mentioned on Twitter by Web Resoures.eu. Web Resoures.eu said: 10 δωρεάν εργαλεία για Web Developers: Στη συλλογή που ακολουθεί θα σας παρουσιάσω δέκα… http://goo.gl/fb/KdCuG […]


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php