Το ελληνικό sharing button

14 Ιαν 2011 | Εργαλεία

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Social Media

Μία νέα δωρεάν online υπηρεσία ήρθε να προστεθεί στο ελληνικό τεχνολογικό στερέωμα. Η υπηρεσία διαμοιρασμού ιστοσυνδέσμων E-mailit. Το E-mailit εμπνεύστηκε τον Ιούνιο 2008 ο γραφίστας και web designer Νικήτας Γεωργόπουλος. Σαν έμπνευση σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι κάτι το καινούριο. Ήδη το bookmark and share υπάρχει εδώ και 4 χρόνια και έχει διευρυνθεί παράλληλα με την αύξηση της χρήσης των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια.

Εκεί που καινοτομεί το E-mailit είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλοποιείται ένα τέτοιο project, που είναι και το μοναδικό μέχρι σήμερα στην χώρα μας, με την συγκεκριμένη προσφερόμενη υπηρεσία, που όμως αριθμεί μια σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν ανταγωνιστικό και ελκυστικό.

Το E-mailit εκεί που υπερτερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι προσφέρει ένα κώδικα τόσο παραμετροποιήσιμο που μπορεί να τον χειριστεί ακόμη και κάποιος που έχει πολύ βασικές γνώσεις html.
Το E-mailit είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ισχύει ο κανόνας Ποιότητα εναντίον της Ποσότητας. Δηλαδή η υπηρεσία υποστηρίζει πάνω από 250 ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά όμως εμείς, ως publishers, μπορούμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας 18, το μέγιστο. Κάτι τέτοιο δημιουργεί μια minimal εμφάνιση του κουμπιού μας, στοχοποιώντας τις υπηρεσίες εκείνες που θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να διαμοιράζουν και ειδικότερα με την προσθήκη του logo μας ή μιας εικόνας, δίνουμε περισσότερο προσωπικό χαρακτήρα στο button.
Επίσης σημαντικό είναι ότι το E-mailit είναι το μοναδικό sharing widget που τα προσφέρει όλα δωρεάν, χωρίς να ζητά email για account creation, σεβόμενο την ιδιωτικότητα των χρηστών και χωρίς να χρησιμοποιεί cookies. Τι είναι αυτά; Ένα είδος κρυμμένου κώδικα targeted advertising ο οποίος εγκαθίσταται αυτόματα στον υπολογιστή των ανυποψίαστων επισκεπτών των ιστοσελίδων στις οποίες είναι εγκατεστημένα αυτά τα buttons, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να κρασάρει ο browser που χρησιμοποιούν, να είναι 99,99% αδύνατη η απεγκατάστασή τους, συλλέγοντας επίσης προσωπικές πληροφορίες, τις συνήθειες και τα προφίλ της συμπεριφοράς των χρηστών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε μια ιστοσελίδα, πουλώντας τα αργότερα με την μέθοδο της δημοπρασίας σε τρίτες εταιρίες μάρκετινγκ. Αυτή η διαδικασία είναι ενάντια της ιδιωτικότητας των χρηστών στο ίντερνετ, αποκομίζοντας εν αγνοία όλων και χωρίς την συγκατάθεση κανενός, τεράστια κέρδη. Το E-mailit δεν το κάνει αυτό. Πηγή κέρδους του E-mailit είναι μονάχα στην κρίση όλων να δώσουν κάποιο ποσό δωρεάς. Από αυτό το ποσό δωρεάς, το 30% πηγαίνει στο Πρόγραμμα κατά της Παγκόσμιας Φτώχειας του Ο.Η.Ε.

Το E-mailit προσφέρει και ένα πρωτότυπο τρόπο διαφήμισης. Αν κάποιος κάνει δωρεά, έχει τη δυνατότητα να προσθέσει το brand icon του στο mouseover effect του E-mailit, το οποίο κάθε μήνα δέχεται πάνω 200.000 εμφανίσεις και αυτό αυξάνεται συνεχώς.

Άλλο ένα καινοτόμο και πρωτότυπο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, όχι απλά έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει το δικό του custom button, αλλά επίσης έχει την δυνατότητα να αποκτήσει την δική του sharing platform στην ιστοσελίδα του, με custom web design. Και αυτό, συγκαταλέγεται στην κρίση του κάθε ένα από εμάς να δώσει μια δωρεά για την κατασκευή ολόκληρης εφαρμογής διαμοιρασμού ιστοσελίδων!! Το E-mailit είναι διαθέσιμο σε Blogger, TypePad, Elxis, Widgetbox, MySpace, Newsletter. Ακόμη μόνο το E-mailit υποστηρίζει τις ελληνικές social ιστοσελίδες Bobit, Sync, BuzzBee.
Τέλος, όλοι μπορούν να προσφέρουν στο E-mailit, από μια δωρεά, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μέχρι την κατασκευή ενός plugin. Σε κάθε περίπτωση, το E-mailit ανταμοίβει τους υποστηρικτές του, τοποθετώντας τους, με τα στοιχεία τους, στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας.

www.e-mailit.com

Περισσότερα για τον emailit

emailit

Nikitas Georgopoulos is a graphic designer and he has 10+ years of experience producing high-quality creative projects. He designed websites for hotels, restaurants, construction companies. He is specializing in creating fonts, industrial electronic design, logo design, brochures, packaging, jewelry photography. He is the founder of E-mailit project. E-mailit is a free multilingual sharing platform to increase your traffic and page rank to your site and allow your visitors to automatically e-mail their friends about your website content whenever they find something they would like to share. Also, your visitors can bookmark and share your pages fast and easy. E-mailit is the 1st and the only one free sharing platform in Greece.
Σχόλια15 Ιανουαρίου 2011

[…] This post was mentioned on Twitter by Nektarios Zoakis and Web Resoures.eu. Web Resoures.eu said: Το ελληνικό sharing button: Μία νέα δωρεάν online υπηρεσία ήρθε να προστεθεί στο ελληνικό… http://goo.gl/fb/XF22x […]


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php