Παρουσίαση e-book: Οδηγός Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων

01 Μαρ 2011 | Marketing & SEO

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Δεν είναι λίγα τα βιβλία που κυκλοφορούν στο εξωτερικό πάνω στο seo. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια αντίστοιχη καλή δουλειά για τα ελληνικά επίπεδα, μέχρι που διάβασα το seo book: Οδηγός Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων του Χρήστου Πασσά.

Τι μου άρεσε σε αυτό τον Οδηγό Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων…

Σε αντίθεση με τα περισσότερα βιβλία (του εξωτερικού) πάνω στο seo, το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, καταφέρνει να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, μέσα σε 40 σελίδες.

Αποτελεί έναν εύχρηστο οδηγό για αρχάριους, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Αναφέρει πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε συνδέσμους προς την ιστοσελίδα μας, παραθέτοντας ελληνικά και ξένα bookmarking sites και directories.. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθότι το Google δίνει ιδιαίτερη σημασία στη κατάταξη της θέσης μας, αν οι σύνδεσμοι προέρχονται από τοπικές ιστοσελίδες, σχετικού περιεχομένου.

Γίνεται ανάλυση και στα social media, καθώς επίσης και πως θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τους επισκέπτες μας από αυτά.

Συνοπτικά, θα έλεγα ότι το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ είναι μία αξιόλογη προσπάθεια, η οποία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα αντίστοιχους οδηγούς seo, που συναντάμε σε πολυσέλιδα βιβλία του εξωτερικού. Θα συνιστούσα το παραπάνω βιβλίο ιδιαίτερα σε bloggers, που μόλις έχουν ξεκινήσει κάποια σελίδα και θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους ή τα κέρδη τους.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://seoptimization.gr/seo-book.html

Πηγή : ifeed

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια28 Μαΐου 2011

Γεια σου Νίκο. Είναι πολύ όμορφο να παρατηρείς τη συνεχή βελτίωση της τεχνογνωσίας στην Ελλάδα, και παράλληλα νέους πελάτες που έρχονται πιο διαβασμένοι για το SEO. Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 2 χρόνια! Προσωπικά έχω γράψει ένα βιβλίο για SEO, και Internet Marketing γενικότερα, το οποίο προσφέρω δωρεάν στο seoebook.gr
Θα ήθελα την άποψη σου και για αυτό το βιβλίο…


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php