Εισαγωγή στο Joomla 1.6 (Ελληνικό βίντεο)

17 Ιαν 2011 | Joomla

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Joomla-1.6

Καλώς ορίσατε στα νέα εκπαιδευτικά βίντεο για το joomla 1.6. Σε αυτή την εκπαιδευτική σειρά θα δούμε ένα demo όσον αφορά την  εγκατάσταση και τα νέα χαρακτηριστικά του Joomla 1.6.

Επειδή στο διάστημα που γυρίστηκαν αυτά τα βίντεο η έκδοση του Joomla 1,6 μόλις κυκλοφόρησε, δεν έχουμε προλάβει να φτιάξουμε μία πιο αναλυτική σειρά βίντεο εκμάθησης. Είναι όμως μέσα στα άμεσα σχέδια της κοινότητας μας να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερο έναν αναλυτικό οδηγό δημιουργίας ιστοσελίδων με το πασίγνωστο  σύστημα διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε ζητήματα εκμάθησης κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, μπορείτε να καταφύγετε στο ifeed, μία  οργανωμένη κοινότητα αφιερωμένη στην δωρεάν εκμάθηση.

Μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορες ενημερώσεις ή να κάνετε ερωτήσεις πάνω στο internet marketing, το seo και την κατασκευή ιστοσελίδων στο twitter μου, στην διεύθυνση twitter.com/itsiosmarketing.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σας, θα είμαι διαθέσιμος και στο facebook.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας και το ενδιαφέρον που δείχνετε προς την κοινότητα μας.

Πηγή : ifeed

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια17 Ιανουαρίου 2011

[…] Εισαγωγή στο Joomla 1.6 […]
17 Ιανουαρίου 2011

[…] This post was mentioned on Twitter by Web Resoures.eu. Web Resoures.eu said: Εισαγωγή στο Joomla 1.6 (Ελληνικό βίντεο) http://goo.gl/fb/1NqEL […]
18 Ιανουαρίου 2011

[…] Εισαγωγή στο Joomla 1.6 […]
18 Ιανουαρίου 2011

[…] Εισαγωγή στο Joomla 1.6 […]
22 Ιανουαρίου 2011

[…] Εισαγωγή στο Joomla 1.6 […]


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php