Ορισμός ελάχιστου αριθμού λέξεων ανά άρθρο στο WordPress

26 Ιαν 2011 | Wordpress

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Wordpress

Έχετε ένα διαδικτυακό τόπο κατασκευασμένο με το WordPress που γράφουν πολλοί χρήστες; Τότε ίσως να έχετε αναρωτηθεί πως μπορείτε να ορίσετε το ελάχιστο πλήθος λέξεων ανά άρθρο ώστε να υποχρεώσετε τους συντάκτες σας να γράφουν πλούσια άρθρα.

Σε αυτό το tutorial θα μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι κώδικα που σας επιτρέπει να ορίσετε το ελάχιστο πλήθος λέξεων ανά άρθρο. Αν ο συντάκτης σας προσπαθήσει να δημοσιεύσει ένα άρθρο με λιγότερες λέξεις από αυτές που εσείς έχετε ορίσει, τότε θα του εμφανίζει ένα σφάλμα που θα τον ενημερώνει πως το άρθρο του είναι πολύ σύντομο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε το αρχείο functions.php του θέματος σας και πληκτρολογήστε τον κώδικα που ακολουθεί :

function minWordsCount($content)
{
	global $post;
	$content = $post->post_content;

	// Εδώ κάνουμε τον έλεγχο για το ελάχιστο πλήθος λέξεων
	if(str_word_count($content) < 100 )
	{
		wp_die(
			__('Σφάλμα: το άρθρο σας είναι πολύ σύντομο. Το άρθρο θα πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 100 λέξεις.')
		);
	}
}

add_action('publish_post', 'minWordsCount');

Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε το ελάχιστο πλήθος λέξεων από 100 σε ότι άλλο θέλετε εσείς. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μήνυμα σφάλματος ώστε να είναι ποιο κατανοητό στους συντάκτες σας.

Πηγή : Ελληνική Κοινότητα WordPress

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php