Αποκλεισμός σελίδων από τα αποτελέσματα αναζήτησης του WordPress

26 Ιαν 2011 | Wordpress

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Wordpress

Εξ ορισμού, η αναζήτηση στο WordPress εμφανίζει δημοσιευμένα άρθρα και σελίδες. Συχνά, όταν οι χρήστες ψάχνουν κάτι σε ένα ιστολόγιο, το ψάχνουν στα άρθρα και όχι στις σελίδες.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να κάνετε την αναζήτηση περισσότερο σχετική και ποιο ξεκάθαρη, αποκλείοντας τις σελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης του WordPress.

Για να αρχίσουμε ανοίξτε το αρχείο functions.php και πληκτρολογήστε τον κώδικα που ακολουθεί :

function FilterPosts($query)
{
  if($query->is_search)
  {
    $query->set('post_type', 'post');
  }

  return $query;
}

add_filter('pre_get_posts', 'FilterPosts');

Επεξήγηση : Αυτός ο κώδικας απλά ψάχνει για μόνο για άρθρα ορίζοντας την παράμετρο post_type σε post. Μπορείτε βέβαια να κάνετε και το αντίθετο ορίζοντας το post_type σε pages, έτσι όταν θα κάνετε αναζήτηση θα βλέπετε μόνο σελίδες.

Πηγή : Ελληνική Κοινότητα WordPress

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια26 Ιανουαρίου 2011

[…] This post was mentioned on Twitter by Web Resoures.eu, Web Resoures.eu. Web Resoures.eu said: Αποκλεισμός σελίδων από τα αποτελέσματα αναζήτησης του WordPress http://goo.gl/fb/lCZ9G […]


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php