Συλλογή απο: «Coming Soon» Ιστοσελίδες

08 Μαΐ 2010 | Γενικά

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Oι «Coming Soon» ιστοσελίδες ή στα Ελληνικά «προσεχως» είναι ένας πολύ καλός και φιλικός τρόπος ωστε οι ιστοσελίδες και οι δημιουργοί αυτων να αλληλεπεδρασουν με τους επισκέπτες, ακόμη και πριν αυτές δημοσιεύτουν στο ιντερνετ.

Ένα καλά σχεδιασμένο «coming Soon» πρωτοσέλιδο είναι ένα μεγάλο τρικ για να τραβήξειτην προσοχή των επισκεπτών και να τους κανει να ανυπομονούν για την έναρξη του ιστοχώρου.

Τι απαιτει;

Ενα τέτοιο πρωτοσέλιδο στις μέρες μας συνήθως περιλαμβάνει, σε διακριτό σημειο τα κοινωνικά δικτυα (Facebook, Twitter, Youtube κτλ), στα οποία βρίσκεται ο ιστοχώρος μας ώστε κάποιος να μπορει να ενημερωθει για τα τελευταια νέα και την ημερομηνία δημιοσίευσης της ιστοσελίδας.

Όμορφες εικόνες και συνδυασμοί χρωμάτων ειναι η καλυτερη προσέγγιση μιας τέτοιας σελίδας.

Σε αυτό το αρθρο, θα βρείτε μια συλλογή από «Coming Soon» πρωτοσέλιδα απο τα οποία μπορείτε να εμπνευστείτε και να τα χρησιμοποιήσετε για το σχεδιασμό τη δική σας σελίδας.

Περισσότερα για τον Lambroukos

Lambroukos

Bow before me for I am Root, ειναι η φράση που ακολουθεί το ονομά μου στα 11 περιπου χρόνια που ασχολουμε με την πληροφορική. Αγαπημένο λειτουργικό σύστημα, Suse Linux. Ονομάζομαι Λάμπρος Ντόκας και με τα άρθρα μου μοιράζομαι τις γνώσεις μου και βοηθώ σε καθημερινά μικρά, ή μεγάλα προβλήματα..
Σχόλια8 Μαΐου 2010

[…] This post was mentioned on Twitter by Web Resoures.eu, Web Resoures.eu. Web Resoures.eu said: //www.web-resources.eu/archives/collection-of-coming-soon-websites […]


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php