Συνοπτικός Οδηγός SEO

15 Απρ 2011 | Marketing & SEO

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Το πρώτο βήμα για μια πετυχημένη καμπάνια SEO, είναι να σκεφτείτε ποιες λέξεις χαρακτηρίζουν τον ανταγωνισμό σας και θεωρείτε ότι αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Για να δείτε πόσες είναι οι μηνιαίες αναζητήσεις κάθε μήνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Keyword Tool της Google. Αφού εισάγετε μία μία τις λέξεις ή φράσεις κλειδιά που σκέφτεστε, πραγματοποιήστε αναζήτηση. Έπειτα επιλέξτε από τα αριστερά, την επιλογή για Ακριβή αναζήτηση.

Έπειτα μεταβείτε σε κάποια εταιρία καταχώρησης domain και βρείτε ένα όνομα που να χαρακτηρίζει το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Εάν είναι εφικτό, φροντίστε το Domain να περιέχει λέξεις ή φράσεις κλειδιά σχετικές με το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Βάλτε στον τίτλο της ιστοσελίδα σας τη σχετική λέξη ή φράση κλειδί, καθώς επίσης και στο meta description. Καλό θα ήταν η κάθε σελίδα να έχει μοναδικό τίτλο και περιγραφή. Έτσι θα διευκολύνετε τόσο τους χρήστες σας, όσο και τις μηχανές αναζήτησης.

Η κάθε σελίδα καλό θα ήταν να έχει επικεφαλίδα (h1) και υποκεφαλίδα (h2). Εάν είναι εφικτό προσπαθείστε να βάλετε λέξεις κλειδιά στην αρχή του κειμένου, καθώς επίσης και όπου αλλού είναι εφικτό.

Μην ξεχνάτε να βάζετε alt attributes στις εικόνες της ιστοσελίδας σας.

Δημιουργείστε ένα Google Webmasters Account και υποβάλλετε την ιστοσελίδα σας.

Δημιουργείστε έναν XML ιστοχάρτη και υποβάλετε τον στα webmaster tools.

Πηγή: iFeed

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php