9 πλατφόρμες ανάπτυξης ιστοσελίδων για κινητά !

10 Φεβ 2011 | Εργαλεία

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


iWebkit

Ο προγραμματισμός για τα κινητά τηλέφωνα έχει αυξηθεί σημαντικά από τότε που η Apple παρουσίασε το iPhone. Οι περιηγητές διαδικτύου για τα κινητά έχουν γίνει ποιο αποτελεσματικοί και ποιο ισχυροί. Οι νέοι web browsers για κινητά τηλέφωνα υποστηρίζουν HTML5, CSS3, ακόμα και την ιδιότητα των CSS3 για animation. Μετά την παρουσίαση του iPhone ήρθε και η Google με την παρουσίαση του Android, και από τότε έχει γίνει η αρχή για της πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων.

Στην βιομηχανία κινητών τηλεφώνων, υπάρχουν μερικές πλατφόρμες που εξυπηρετούν την γρήγορη ανάπτυξη web εφαρμογών. Για να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε την ανάπτυξη για κινητά, κάναμε μια έρευνα σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες κινητών, και ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες λύσεις.


Zepto.js


Zepto.js

Το Zepto.js είναι μια minimal JavaScript πλατφόρμα για τους περιηγητές διαδικτύου κινητών τηλεφώνων, που έχει συντακτικό συμβατό με αυτό το jQuery. Ο στόχος : μια βιβλιοθήκη μεγέθους 2-5Kb που να μπορεί να διαχειριστεί το μεγαλύτερο μέρος της σκληρής δουλείας με μια εύκολη API που σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε στην ολοκλήρωση της εργασίας σας. Zepto.js βρίσκετε ακόμα στο πρώιμο στάδιο της Beta έκδοσης, και μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να γίνει πραγματικά φανταστικό, συμβάλλοντας με κώδικα, τεκμηρίωση και δείγματα.

DynamicX

DynamicX

Το DHTMLX Touch είναι μια βιβλιοθήκη JavaScript βασισμένη στην HTML5 για την ανάπτυξη web εφαρμογών για κινητά. Δεν είναι απλά ένα σύνολο από UI Widgets, αλλά μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ευδιάκριτες εφαρμογές με καθολική συμβατότητα για κινητά και οθόνες αφής.

Sencha

Sencha

Το Sencha Touch, είναι το πρώτο HTML5 JavaScript Framework για κινητά επιτρέπει την ανάπτυξη web εφαρμογών που μοιάζουν και δίνουν την αίσθηση των εφαρμογών για των iPhone και Android. Το καλύτερο βέβαια με αυτή την πλατφόρμα είναι η δωρεάν χρήση της.

jQuery Mobile

jQuery Mobile

Ενοποιημένη διεπαφή χρήστη μεταξύ των ποιο δημοφιλών κινητών συσκευών, βασισμένο στο σταθερό πλέων Framework jQuery και jQuery UI. Ο ελαφρύς κώδικας έχει αναπτυχθεί με προοδευτική βελτίωση και είναι ευέλικτου και εύκολου σχεδιασμού θεμάτων.

jQTouch

jQTouch

Ένα plugin για jQuery για ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου για iPhone, iPod Touch και άλλες συσκευές.

Wink ToolKit

Wink ToolKit

Το Wink ToolKit είναι ένα JavaScript Framework για κινητά τηλέφωνα που επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου για iPhone, iPad και Android

iUI

iUI

Το iUI είναι μια πλατφόρμα που αποτελείτε από μια βιβλιοθήκη JavaScript, css και εικόνες για τη δημιουργία εκυδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου για iPhone και άλλες συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά.

iWebkit

iWebkit

Το iWebkit είναι ένα πακέτο αρχείων που σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας web site ή web application για iPhone, iPad kai iPοd Touch

WebAPP.net

WebAPP.net

Το WebAPP.net είναι μια ελαφριά, ισχυρή JavaScript πλατφόρμα με εξειδίκευση στην τεχνολογία AJAX. Σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο από components που σας επιτρέπουν να αναπτύξετε, εύκολα και γρήγορα, εξυδικευμένες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php