7 λύσεις για ‘Scroll To Top’ με jQuery

06 Μαρ 2010 | JavaScript

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Τα κουμπιά ελέγχου “Scroll To Top” είναι υπέροχα πρόσθετα για σελίδες με πολύ περιεχόμενο και Blogs με μακροσκελή άρθρα. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε επτά λύσεις που χρησιμοποιούν το jQuery Framework, και επιτρέπουν στους επισκέπτες σας να κυλήσουν ομαλά στην κορυφή της σελίδας σας κάνοντας την ιστοσελίδα σας πιο φιλική προς το χρήστη.

jQuery topLink Plugin

Το topLink jQuery Plugin που το έχει δημιουργήσει ο David Walsh, σας επιτρέπει να εμφανίζετε ένα σύνδεσμο “to the top” όταν ο χρήστης κυλάει τη σελίδα προς τα κάτω
jQuery topLink Plugin

Σύνδεσμος «Scroll To Top» που εξαφανίζετε με τη χρήση jQuery και CSS

Αυτό το Tutorial θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο «Scroll To Top» χρησιμοποιώντας CSS και jQuery όπου θα εμφανίζετε όταν ο χρήστης θα κατεβαίνει χαμηλά στη σελίδα και θα εξαφανίζετε όταν ο χρήστης θα ανεβαίνει στην κορυφή της σελίδας σας.

Δημιουργήστε ένα αιωρούμενο Scroll To Top κουμπί με jQuery

Εδώ έχουμε ένα απλό κουμπί «Scroll To Top» το οποίο αιωρείται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Αυτό το κουμπί είναι ένας συνδυασμός του κώδικα των Brian Cray και David Walsh, και επιπλέον έχει το εφέ το σβησίματος (Fade) και ομαλή ολίσθηση στην κορυφή.

jQuery Plugin : Scroll To Top

Εδώ έχουμε ένα απλό σενάριο jQuery, εύκολο στην εγκατάσταση που προσαρτά ένα σύνδεσμο Scroll To Top με ομαλή ολίσθηση.

jQuery Plugin: Scroll To Top

UItoTop jQuery Plugin

Ο Matt Varrone εμπνευσμένος από το jQuery Plugin topLink του David Walsh δημιούργησε ένα όμοιο plugin που διαφέρει σε δυο σημεία. Το πρώτο σημείο είναι πως δεν χρειάζεται να γράψετε ούτε μια ετικέτα HTML και το άλλο σημείο είναι που δεν χρειάζεται κάποιο άλλο plugin για να λειτουργήσει.

UItoTop jQuery plugin

jQuery αντικείμενο Scroll To Top v 1.1

Αυτό το σενάριο προβάλει ένα σταθερό αντικείμενο στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου που όταν ο χρήστης κάνει Click τότε η σελίδα κυλά ομαλά προς την κορυφή. Αντί το αντικείμενο να είναι ορατό συνέχεια στην οθόνη του χρήστη, το σενάριο σας επιτρέπει να ορίσετε πόσο χαμηλά (απόσταση σε εικονοστοιχεία) θα πρέπει να έχει κατέβει ο χρήστης στη σελίδα για να εμφανιστεί.

Ομαλό Go to Top WordPress plugin

Ξεκινώντας από το Smooth Scroll Script που δημιούργησε η Ariel Flesler, ο Mogosanu Bogdan έχει δημιουργήσει ένα plugin για το WordPress. Στη σελίδα ρυθμίσεων του Plugin μπορείτε να τροποποιήσετε τους κανόνες μορφοποίησης (CSS), την ταχύτητα σβησίματος και το ελάχιστο ύψος πριν εμφανιστεί το εμφανιστεί το αντικείμενο.

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια5 Απριλίου 2010

When you are in not good state and have no cash to go out from that, you will need to receive the loan. Just because that will aid you unquestionably. I get bank loan every time I need and feel fine because of it.


Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php