6 νέες image galleries για jQuery

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


jQuery Image Gallery

Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε μερικές γκαλερί για εικόνες έτσι ώστε να τις έχουμε διαθέσιμες για χρήση σε διάφορα έργα που αναλαμβάνουμε κατά καιρούς να υλοποιούμε. Μετά από μια σύντομη έρευνα που πραγματοποίηση εντόπισα έξι νέες image galleries για jQuery που ίσως σας φανούν χρήσιμες.

Skitter

Ένα image slides που μπορεί να δεχτεί μεγάλο βαθμό παραμετροποιήσεων με πολλές διαφορετικές εναλλαγές εικόνων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου αρέσει σε αυτό το jQuery plug-in είναι η δυνατότητα του φορτώσει εικόνες από ένα αρχείο xml.

Σελίδα για το skitter

Awkward Showcase

Awkward Showcase

Το Awkward Showcase είναι ένα plugin για το jQuery javascript framework. Μερικοί συνηθίζουν να το αποκαλούν slider για περιεχόμενο ιστοσελίδων. Στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από το να κάνει slide το περιεχόμενο. Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε πάνω στο slide show tool tips, να ενεργοποιήσετε την προβολή εικονιδίων, να επιτρέψετε στο plugin να καθορίζει μόνο του το ύψος του και άλλα πολλά.

Σελίδα για το Awkward Showcase

Photoswipe

Photoswipe

Αυτή η image gallery είναι σχεδιασμένη για κινητά τηλέφωνα και για συσκευές με οθόνη αφής, όπως είναι για παράδειγμα τα iPhone, iPad, Android, Blackberry 6 και φυσικά και για όλες τις εφαρμογές για απλούς υπολογιστές.

Σύνδεσμος για το photoswipe

jqFancyTransitions

jqFancyTransitions

Ένα πολύ εύκολο στη χρήση plugin για jQuery για να προβάλετε φωτογραφίες σαν slide show με ωραία εφέ εναλλαγής εικόνων.

Σύνδεσμος για το jqFancyTransitions

jQuery Slider2

jQuery Slider2

Ένα απλό και ελαφρύ plugin για jQuery για να δημιουργήσετε slideshow με κείμενο μέσα σε αυτό.

Σύνδεσμος για το jQuery Slider2

jQuery Image Gallery

jQuery Image Gallery

Image gallery σε συνδυασμό με το εφέ του Lightbox καθώς επίσης και με δυνατότητα για slideshow μέσω του jQuery UI

Σύνδεσμος για το jQuery Image Gallery

Περισσότερα για τον CorfuGmr

CorfuGmr

Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το internet και την κατασκευή ιστοσελίδων από το 1998. Σήμερα, μετά από 12 χρόνια γεμάτα με ενημέρωση, εκπαίδευση και εξάσκηση έχω ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο τις γνώσεις μου και τις τεχνικές μου. Στα άρθρα μου προσπαθώ να σας δείξω τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα που με έχουν ανεβάσει σε αυτό το επίπεδο.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php