Χρήσιμα iPhone Apps για Web Designers και Developers

06 Ιούν 2010 | Εργαλεία

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.


Το iPhone έχει φέρει επανάσταση στις κινητές συσκευές. Υπάρχουν apps για σχεδόν τα πάντα. Ενώ ορισμένες από αυτές είναι για διασκέδαση , υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν να εκτελέσουμε σοβαρά καθήκοντα.
Υπάρχουν ακόμη και εφαρμογές που θα βοηθήσουν web σχεδιαστές και προγραμματιστές κάνουν τη δουλειά τους από οπουδήποτε.
Το να έχετε την ικανότητα για διαχείριση της βάσης δεδομένων ή να ενημερώσετε το blog σας από το τηλέφωνό σας μπορεί να φανεί πρακτικό σε πολλούς.
Εδώ είναι 10 χρήσιμα iPhone apps που θα βοηθήσουν web designers και προγραμματιστές

Color Expert

apps iphone

Το Color Expert περιέχει ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές να εντοπίζουν, μεταφράσουν και να κανουν capture το χρώμα Look down.

FontShuffle

apps iphone

To FontShuffle είναι η ταχύτερα κινητή πηγή της τυπογραφικής έμπνευσης. 650 + γραμματοσειρές ταξινομημένες κατά οπτική ομοιότητα. Χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη γνώση σχετικά με τον τύπο σχεδιασμού, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα 6 γραμματοσειρές σε παρόμοιο στυλ.

iMy

apps iphone

το IMY είναι ένα πλήρες MySQL-client για το iPhone. Διαθέτει την ικανότητα να δημιουργούν σύνθετα ερωτήματα χωρίς ποτέ να χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο

Brushes

apps iphone

Brushes είναι μια εφαρμογή ζωγραφικής που εχει σχεδιαστεί από το μηδέν για το iPhone και iPod touch.Διαθέτοντας ένα προηγμένο συλλεκτή χρώματος, πολλές ρεαλιστικές βούρτσες, πολλαπλά στρώματα, ακραία ζουμ, καθώς και ένα απλό αλλά βαθύ interface, είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία αυθεντικών έργων τέχνης, στην κινητή συσκευή σας.

iBlueSky

apps iphone

το iBlueSky συλλέγει και οργανώνει τις ιδέες που έχετε στο μυαλο σας, στη συνέχεια στελνει e-mail το πλήρες πρόγραμμα σε μορφή PDF και PNG σε κάθε επαφή. Μπορείτε να εκτυπώσετε ακόμη και ένα αντίγραφο σε χαρτί από το αρχείο PDF.

Jobs

apps iphone

Το Jobs ειναι ενα δυνατο time tracker και γρήγορο στη χρήση.

HEX RGB Colors Guide

apps iphone

Η εφαρμογή αυτή σας δίνει μια εύκολη αναφορά σε RGB και HEX χρωματικούς κώδικες στο iPhone σας ή iPod . Η εφαρμογή αυτή είναι σχεδιασμένο για όσους ασχολούνται με HEX και RGB κώδικες χρώματων, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό offline και τα μέσα ενημέρωσης σε απευθείας σύνδεση πολλαπλών τύπων τοτε το HEX RGB Colors Guide είναι για εσάς

WordPress

apps iphone

Με το WordPress για το iPhone OS μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε σχόλια και τις σελίδες σας. .

jQuery Cheat Sheet

apps iphone

Ακόμη και έμπειροι προγραμματιστές jQuery χρειάζονται μια γρήγορη επιμόρφωση σε jQuery σύνταξη και τα queries από καιρό σε καιρό. To jQuery cheat sheet έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτή την ανάγκη.

FTP On The Go

apps iphone

Κατεβάστε – ανεβάστε και να καντε edit αρχεία με τη χρήση του FTP On The Go στο iPhone σας. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το αρχείο αδειών (CHMOD) του διακομιστή για να διαχειριστεί την ιστοσελίδα σας από οπουδήποτε.

πηγή web design forum
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Συγνώμη, τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.^
Top
css.php